Благотворителен базар "Надежда за тати"

Благотворителен базар "Надежда за тати"

За един следобед благотворителният базар “Надежда за тати”, който обедини инфлуенсъри, артисти и хора на изкуството, успя да събере 2,612 лв. Цялата сума беше дар...

Published: преди 1 година

През изминалите няколко седмици работихме върху нещо по-различно, но и по-специално - благотворителния базар “Надежда за тати”. За един следобед, изпълнен с много усмивки и добро настроение, успяхме да съберем 2,612 лв. Цялата сума беше дарена за лечението на Кирил Николов в Мексико.

Сега, след края на събитието, е време да погледнем назад и да си направим равносметка: за това на какво сме способни, когато обединим сили за една кауза.

Как се роди идеята?

През месец април Кирил Николов е диагностициран с меланома (рак на кожата), който се разпространил в черния дроб, стомаха, белите дробове и хранопровода. Двете му дъщери - Савина и Оливия, които познаваме добре от социалните мрежи, организират онлайн кампания, с която да съберат средства за лечението му.

Скоро се ражда идеята и за събитие, което да събере на едно място всички хора, които подкрепят Кирил и неговото семейство и търсят начин да им помогнат. А какво по-подходящо за тази цел от благотворителен базар?

Ние вярваме, че когато има кауза, която си заслужава, трябва да направим всичко възможно за нейното осъществяване - затова с ентусиазъм се включихме в организацията заедно с Виолета Въртовска.

Благотворителният базар

Базарът се проведе на 28-ми юли в една прекрасна локация -  Кино & Бар “Cabana” .

Със собствен щанд в инициативата се включиха много водещи инфлуенсъри. Продаваха се дрехи, аксесоари, книги, списания и още много съкровища от личните им колекции, а посетителите имаха възможност да се запознаят с някои от любимите си лица, познати от онлайн пространството и да прекарат един приятен следобед заедно.

По време на базара се проведоха  два интересни и полезни workshop-ове - “Oснови на здравословното хранене” с Владимир Нгуйен и “Маската на позитивизма” с Ванеса и Ира.

Какво постигнахме?

За един следобед благотворителният базар “Надежда за тати” успя да събере 2,612 лв. Цялата сума беше дарена за лечението на Кирил Николов в болницата “Oasis of Hope” в Мексико. 

“Надежда за тати” успя да обедини инфлуенсъри, артисти и хора на изкуството в името на една кауза. Благодарим на всички, които взеха участие!

За подробна информация за състоянието на Кирил, както и възможност да дарите избрана сума за лечението му, кликнете тук