InfluAnswer: Izabel

InfluAnswer: Izabel

Срещаме ви с Изабел - момичето със заразяваща усмивка и енергия. Тя е ютубър с хиляди последователи и инфлуенсър, който вдъхновява добрите каузи

Published: преди 1 година

Срещаме ви с Изабел - момичето със заразяваща усмивка и енергия. Тя е ютубър с хиляди последователи и инфлуенсър, който вдъхновява добрите каузи:

Разкажи ни как изглежда един твой ден като влогър?

Вместо да ви разкажа. Бих ви показала, тъй като предната седмица снимах точно такова видео, в което “взех” последователите си с мен и снимах целия си ден:

 

Кои са инфлуенсърите, които ти следваш в YouTube?

Следя видеата на много американски влогърки, но най-вече на Lilly Singh, която е създател на инициатива, събираща средства за хиляди момичета, които нямат възможност да ходят на училище. Следя и Eva Gutowski, която използва платформата си, за да обърне специално внимание на опазването на околната среда и животните. Те правят нормални видеа, като всички останали, но освен това използват платформите си, за да помагат. Това е нещо, което ме вдъхновява безкрайно и точно заради това следя такива хора в социалните мрежи.

Любим хаштаг и любимо емоджи?

Любимият ми хаштаг е #izabelsfamily … ♥ А любимото ми емоджи е... всички сърца.


Изабел - инфлуенсър интервю
Кое е последното видео, което гледа в YouTube?

Последното нещо, което гледах в YouTube беше влог на момиче, което следя от скоро. Казва се Sydney Serena и е на моята възраст, което прави влоговете й още по-интересни за мен.

Какво според теб означава да бъдеш инфлуенсър?

Инфлуенсър за мен не означава човек, който просто има много последователи, например някой с Х брой последователи, който не прави нищо друго с платформата си, освен да промотира себе си и нищо друго.

Инфлуенсърът за мен е човек, който използва платформата си, за да влияе положително на хората. Вдъхновител.

Инфлуенсър маркетинг Изабел
Разкажи ни за кампанията Izi2Give?

Преди време реших да подаря дрехи, обувки и материали за училище на момичета, които нямат възможност да си позволят нови. Почувствах се вълшебно, когато научих колко щастливи съм ги направила. Споделих това с момичетата от influencer.bg, които веднага откликнаха на идеята ми и ми подадоха ръка. Заедно превърнахме този малък мой жест в кампанията Izi2Give. Приоритетът ми винаги е бил да помагам и да нося щастие там, където то липсва. Аз също не съм имала възможност да си позволя нови неща, а сега, когато имам е правилно да направя нещо, за тези, които нямат. Да вдъхновя последователите си и всички инфлуенсъри да отворят сърцата си още повече и да направим повече хора щастливи – ЗАЕДНО.  


Разберете как да се включите в инициативата Izi2Give и да подарите топла дреха и усмивка!