преди 5 години

Influencer Talks with Antoinette Pepe

INFLUENCER TALKS
Influencer Talks with Antoinette Pepe

За първи път в България ще се проведе #InfluencerTalks - единственото по рода си събитие, което ви запознава отблизо с водещите инфлуенсъри в България. Зад вдъхновяващия проект стои - INFLUENCER.BG. 
Платформата събира на едно място инфлуенсъри и брандове, за да ви разкрие “чудото” на инфлуенсър маркетинга.

В първото издание на Influencer Talks специален гост е Antoinette Pepe - един от най-бързо развиващите се инфлуенсъри в България. По време на събитието тя ще сподели своето вдъхновение и ежедневни предизвикателства, с които се сблъсква в блога “Letters to Antoinette”. Antoinette ще вдигне завесата зад вълнуващия живот на инфлуенсъра, ще разкрие повече за блогърството и ще разкаже как успява да намери баланс между това да бъде майка, моден и лайфстайл блогър. Повече информация за Antoinette можете да откриете тук: http://bit.ly/2AP8MYx 

Част от темите, които ще бъдат обсъдени и представени по време на събитието са: Какво е да бъдеш инфлуенсър, как да разпознаем изкуствено генерираните последователи от реалните, защо брандовете използват инфлуенсър маркетинг, за да се рекламират и др.

Ако искате да се срещнете с Antoinette Pepe и да разберете отговорите на всички въпроси от първо лице, заповядайте на 26 ноември, Неделя от 15:30 ч. в залата на Национална музикална академия “Проф. Панчо Владигеров”.

Събитието е със свободен достъп и предварителна регистрация е задължителна: http://bit.ly/2hKMrY9