Influencer Тalks with Magi San

Influencer Тalks with Magi San

Време е за третото изданиe на #InfluencerTalks - поредица от събития, на които екипът на 

ONE Gallery
Начален час : 15:30
Published: преди 2 години

Време е за третото изданиe на #InfluencerTalks - поредица от събития, на които екипът на INFLUENCER.BG ви запознава отблизо с водещите инфлуенсъри в България.

Tемата на събитието ще бъде "Как да стартираш и развиеш свой YouTube канал?". Наш специален гост e изключително креативната влогърка Magi San, която не спира да ни радва с разнообразните видеа в своя канал - комедийни скечове, daily vlogs, съвети и lifehacks.

Маги ще сподели своя дългогодишен опит във влогърството, ще ни разкаже за цялостния процес около създаването на YouTube канал и какви са следващите стъпки за развитие:

От раждането на идеята до осъществяването й, през добрите практики в заснемането и обработването на креативни видеа. Камери, светлини, микрофони, монтаж, цветове, звук. Има ли сценарий, как се подбират теми, откъде идва вдъхновението и какво очаква публиката. Какви са спецификите на YouTube и как алгоритъмът да работи в полза на влогъра. Откъде се набират спонсори и как се прави продуктово позициониране. Това са само част от темите, за които ще говори Маги по време на събитието.

Заповядайте на 24 март, събота от 15:30 ч. в ONE Gallery. Събитието е със свободен достъп и задължителна предварителна регистрация през Еventbrite.