Izi2Give - забравеното палто в гардероба

Izi2Give - забравеното палто в гардероба

Izi2Give e социална инициатива на Изабел и INFLUENCER.BG. В края на миналата година реализирахме първата кампания, с която успяхме да зарадваме много млади хора....

Published: преди 2 години

#Izi2Give e социална инициатива на Изабел и INFLUENCER.BG. В края на миналата година реализирахме първата кампания, с която успяхме да зарадваме много млади хора. Повече за нея може да прочетеш тук

Сега е време да дадем начало на новата ни съвместна кампания с Изабел от инициативата #Izi2Give - Забравеното палто в гардероба.

Всяка година си купуваме нови дрехи, които обличаме само няколко пъти. #Izi2Give ти дава възможност да предадеш нататък и да зарадваш някого - подари забравеното палто от закачалката, защото заслужава нов собственик, когото да топли в студените дни.  

Кого ще зарадваме с палтото ти?

Всички дрехи от кампанията отиват при последователите на Изабел - влогър на 18 години с над 200, 000 последователи в социалните мрежи и вдъхновител на добри каузи. По-голямата част от аудиторията й са младежи. Сред тях има такива, чиито родители не могат да си позволят да им купуват нови дрехи всеки сезон.

Изабел ни доказа, че последователите са семейство! А семействата се подкрепяме взаимно. Чрез кампанията Izi2Give заедно с Изабел искаме да направим малък жест към всички тези млади хора, като им подарим топли палта. Защото сме едно голямо семейство!

Ако и ти мислиш като нас, виж как може да се включиш в кампанията:

> Хвърли един бърз поглед  в гардероба. Там със сигурност ще откриеш палтото, което си купи миналата година или не си обличал повече от един сезон.

> Изпери го или го занеси на химическо чистене и го опаковай грижливо.

> Отиди до най-близкия куриерски офис и го изпрати до офиса на INFLUENCER.BG (гр. София, ул. Миджур №12, тел: 089 9987674, адресирано до Инфлуенсър БГ).

> Разбира се, ако имаш възможност го остави лично в офиса ни, гостите винаги са добре дошли при нас. Очакваме те в делничните дни в интервалите 10:00 - 12:00 ч. и 16:00 - 17:30ч.

> Периодът, в който може да подариш старото си палто е 11.01 - 25.01.2019 г.

Какво да направиш, за да получиш палто?

> Пиши ни на официалния e-mail за кампанията izi2give@influencer.bg (ще се разглеждат само заявките от него) в периода 25.01 - 01.02.2019 г., като ни разкажеш накратко за себе си, добави име и фамилия, адрес на офис на Еконт, телефон и желания размер палто.

> Всеки e-mail ще бъде прегледан от нашия екип и ще получиш отговор в периода 31.01 - 06.02.2019 г.

> Всеки ще бъде предварително информиран с e-mail за пратката си. Единственото, което се изисква от получателя е да покрие разходите за доставка, които ще бъдат в размер между 7 и 10 лв.

> Възможно е желаещите да са повече от палтата, с които разполагаме. Не се натъжавай, ако не успеем да те зарадваме в тази кампания, след нея предстои друга, в която ще се свържем първо с теб.

> След преглед на всички заявки и отговор на тях, ще изпратим палтата до техните нови собственици в периода 06.02 - 15.02.2019 г.

> Много е важно да бъдеш отговорен към кампанията и да спазиш сроковете, в които трябва да ни пишеш - 25.01 - 01.02.2019 г.