Кои са beauty инфлуенсърите, които завладяха YouTube?

Кои са beauty инфлуенсърите, които завладяха YouTube?

Едни от най-популярните инфлуенсъри на света, определено са beauty влогърите в YouTube. Малко са момичетата, които не са следвали ценните им съвети за перфектни п...

Published: преди 2 години

Едни от най-популярните инфлуенсъри на света, определено са beauty влогърите в YouTube. Малко са момичетата, които не са следвали ценните им съвети за перфектни плажни къдрици, озарена кожа или перфектна очна линия.

С изключително увлекателно съдържание всяка седмица, полезни съвети за красота и милиони верни фенове, тези личности са сред най-влиятелните хора в интернет за 2017 г.

Сайтът Neoreach е класирал beauty инфлуенсърите за тази година, позовавайки се на нарастващата им популярност и ангажирана аудитория.

Ако имаш нужда от вдъхновение за модерната си визия през този сезон, то задължително последвай тези момичета:

1.    RACHEL LEVIN

Източник: Tubefilter

 
 

YouTube последователи – 12.1 млн.

Instagram последователи – 3.9 млн.

Twitter последователи – 2.6 млн.

Общо последователи – 18.6 млн.

Най-следваният видео блог за красота, включва от смешни истории до полезни съвети за грим, прически и какво ли още не. Как да си оцветиш устните в цветовете на дъгата, е само един от примерите за оригинален видео наръчник на Рейчъл. Известната влогърка е достигнала 2.2 млрд. гледания в най-популярния видео канал в света, благодарение на своето креативно мислене.

Най-гледаното видео на Рейчъл, в което тя и нейни приятелки са облечени като Disney принцеси на pool парти, има цели 174 млн. пускания.

2.    ZOE SUGG (ZOELLA)

Източник: YouTube

YouTube последователи – 11.9 млн.

Instagram последователи – 11.1 млн.

Twitter последователи – 9 млн.

Facebook последователи – 2.6 млн.

Общо последователи – 34.6 млн.

Британската beauty влогърка, позната още като Зоела, е едно от най-разпознаваемите лица в онлайн пространството. Зои има два отделни YouTube канала – единият с трикове за красота и ревюта на козметични продукти, а другият – с истории от ежедневието ѝ.

През 2014 г. Зои издава книга „Момиче онлайн“, с която поставя рекорд, като нов автор с най-високи продажби за първа седмица. Зои създава и собствена козметична линия, която е най-продаваната в мрежата на „Superdrug“ във Великобритания.

От видео наръчниците на Зои можеш да научаваш за топ тенденциите в модата и красотата. Едно от най-забавните ѝ видеа е това със 7-секундното предизвикателство, заедно с Рейчъл Левин и Миранда Сингс. Клипът е гледан 21.3 млн. пъти.

3.    BETHANY MOTA

Източник: YouTube

YouTube последователи – 10.4 млн.

Instagram последователи – 5.8 млн.

Twitter последователи – 4.3 млн.

Facebook последователи – 1.7 млн.

Общо последователи – 22.2 млн.

Бетани Мота е от онези инфлуенсъри, с които много от нас могат да се припознаят. Мексиканката описва по забавен начин веселия си характер и цветното си ежедневие. Видео блогът ѝ включва много съвети за ослепителна визия, но и много щури идеи, с които привлича милионите си почитатели. Освен успешен инфлуенсър, Бетани е и посланик на UNICEF.

4.    MICHELLE PHAN

Източник: Think with Google

YouTube последователи – 9 млн.

Instagram последователи – 2.2 млн.

Twitter последователи – 941.6 хил.

Facebook последователи – 3.2 млн.

Общо последователи – 15.3 млн.

Вече 10 години Мишел Фан е добре позната влогърка в YouTube. Тя споделя уменията си за разкрасяване и има изключително интересен видео канал.

Мишел казва, че главната цел на видео блога ѝ е да вдъхновява хората и да ги посвети в изкуството на гримирането.

Мишел е основатетел на собствена козметична линия, а най-популярното видео на beauty влогърката е със съвети как да се гримираш като Barbie -  то е гледано 66.2 млн. пъти.

През юни тази година, Мишел Фан обяви публично, с видео в YouTube, че временно се оттегля и прекратява създаването на видеа.

5.    MARZIA BISOGNIN

Източник: Simon & Schuster UK

YouTube последователи – 7.1 млн.

Instagram последователи – 5.2 млн.

Twitter последователи – 3.2 хил.

Facebook последователи – 2.2 млн.

Общо последователи – 17.7 млн.

Марсия Бисонин е италианска beauty влогърка със собсвена модна линия. Нейните видеа представят не само трикове за разкрасяване, но и нея самата в хумористични ситуации.

Интересно при Марсия е, че 34% от последователите ѝ са мъже. Подобна статистика рядко се среща при beauty инфлуенсъри.

Със 7 млн. последователи, Бисонин притежава най-гледания YouTube канал в Италия.

Тази статия е обект на авторско право.