5 семейства, които да следваш в YouTube

5 семейства, които да следваш в YouTube

Със своите над 1 млрд. потребители между 18 и 34 г., YouTube предлага неограничени възможности за изявяване на всеки – от геймърите и комедиантите до професионалн...

Published: преди 2 години

Снимка: http://naibuzz.com

Със своите над 1 млрд. потребители между 18 и 34 г., YouTube предлага неограничени възможности за изявяване на всеки – от геймърите и комедиантите до професионалните гримьори. В последните години обаче видео блогърството не се ограничава само до отделни личности.

Много са семействата, които са обединили усилията на всеки член от домакинството си, в създаването на хумористични видеа. А резултатът е повече от успешен – особено, когато семейството има потенциал за стендъп комедия.

Над 41 млн. абонати общо в YouTube имат 10-те най-популярни семейства влогъри. Според Time Magazine, времето, прекарано в гледане на семейни видеоклипове е скочило с 90% през изминалата година.

Всичко това е доказателство за увеличаващото се влияние на семейните влогъри в мрежата. Те показват ежедневието на семейния живот – такова, каквото е, без да е претрупано с излишна идилия.

Феновете на подобни видео канали, не се ограничени до пол или възраст – все пак кой не обича да припознава семейството си в комични ситуации.

Представяме ти няколко семейства, които подбрахме от класацията на Меdiakix, и сме сигурни, че няма да съжаляваш, ако ги последваш в YouTube:

ROMANATWOODVLOGS - 13.5 МЛН. ПОСЛЕДОВАТЕЛИ

·         Twitter — 2.4 млн. последователи

·         Facebook — 1.5 млн. харесвания

·         Instagram — 5.6 млн. последователи

 Това е семейството с най-много абонати в YouTube – 13.5 млн. С три деца, известното семейство качва видео всеки ден, а през 2013 г. пусна собствена линия дрехи.

SHAYTARDS - 4.9 МЛН. ПОСЛЕДОВАТЕЛИ

·         Twitter — 834 хил. последователи

·         Facebook — 438 хил. харесвания

·         Instagram — 1.1 млн. последователи

Семейство Бътлър публикуват първото си видео през 2008 г., като оттогава са събрали 4.9 млн. абоната в най-известния сайт за видеа в света. Те са познати като една от първите фамилии, която спечели слава покрай забавния си видео блог.

BRATAYLEY - 4.8 МЛН. ПОСЛЕДОВАТЕЛИ

·         Twitter — 148 хил. харесвания

·         Facebook — 224 хил. харесвания

·         Instagram — 2 млн. последователи

Още едно семейство, което качва забавни видеа от ежедневието си, при това всеки ден. Видео блогът стартира през 2010 г. и до днес продължава да е един от най-следените в YouTube.

EH BEE FAMILY - 3.8 МЛН. АБОНАТИ

·         Twitter — 106 хил. последователи

·         Facebook — 11.4 млн. харесвания

·         Instagram — 1.7 млн. последователи

Щурото семейство от Канада, създава едни от най-смешните семейни видеа в мрежата и определено си заслужава следенето в YouTube.

Тази статия е обект на авторско право.