Izi2Give е кампания между Изабел и INFLUENCER.BG. Кампания, с която искаме да предадем посланието, че инфлуенсърите трябва да бъдат преди всичко вдъхновители за своите последователи, да им дават добър пример. Ето защо социалната активност е изключително важна. С нея си помагаме заедно и влияем положително на хората около нас.

Преди месец Изабел подари дрехи от личния си гардероб на свои последователи, които нямат възможност да си купят нови тази година. Действието й беше напълно спонтанно, провокирано от желанието да зарадва някого. А и защото е излишно да трупаш прекалено много вещи, които някой друг наистина би оценил. Този жест ни вдъхнови да помогнем на идеята й да се разрастне и така с общи усилия и силна мотивация създадохме кампанията Izi2Give.

Izi2Give или как хора помагат на други хора. Фокусът на кампанията е да ни покаже как можем да бъдем по-щедри един към друг, подарявайки нещо от себе си. Решихме да започнем с малки стъпки. 

Сигурни сме, че всеки от нас следи модните тенденции и има поне няколко любими пуловера, които с нетърпение очаква да облече и тази зима. Предполагаме, че съвсем скоро предстои и обиколка за нови находки, а някъде в ъгъла на гардероба се крие и онзи красив топъл пуловер, който ни е много симпатичен, но не пасва на стила ни и все остава пренебрегнат. А няма ли да бъде по-добре да зарадваме някой друг с него? Кампанията Izi2Give ти дава възможност да подариш пуловера, който не носиш, но определено заслужава още един шанс. Предаваме нататък, усмихваме младежите, които тази година ще пропуснат обиколката за нови дрехи и им даваме възможност да се чувстват комфортно сред съучениците си.

 

It’s #Izi2Give when you do it with heart!

 

Ето как можеш да се включиш:

> Прегледай гардероба си за всички пуловери, които не носиш и избери най-запазените от тях.

> Изпери ги и ги опаковай в хартиена торба от последната ти покупка (трябва да бъдем отговорни и към природата).

> Отиди до най-близкия офис на куриерска фирма и ги изпрати в офиса на INFLUENCER.BG (гр. София, ул. Миджур №12, тел: 089 9987674, адресирано до Инфлуенсър БГ). Разбира се, много бихме се радвали и ако имаш възможност да го донесеш лично в офиса, ние обичаме гости.

> Периодът, в който можеш да го направиш е 21.11 - 05.12.2018 г. Куриерските пратки можеш да изпращаш във всеки удобен момент от този период, а ако имаш желание да ни донесеш пуловера лично, очакваме те в делничните дни в интервалите 10:00 - 12:00 ч. и 16:00 - 17:30ч.

А какво да направиш, за да получиш пуловер?

> Пиши ни на e-mail izi2give@influencer.bg (Това е официалният мейл на кампанията и ще се разглеждат само заявките от него) в периода 06.12 - 10.12.2018 г., като ни разкажеш накратко за себе си, добави три имена, адрес, телефон и желания размер пуловер.

> Бъди отговорен към кампанията и спазвай сроковете, в които трябва да ни пишеш.

> Всеки e-mail ще бъде прегледан от нашия екип и ще получиш отговор в периода  11.12 - 17.12.2018 г. Бъди търпелив и очаквай отговора ни.

> Възможно е желаещите да са повече от пуловерите, с които разполагаме. Не се натъжавай, ако не успеем да те зарадваме в тази кампания, след нея предстои друга, в която ще се свържем първо с теб.

> След преглед на всички заявки и отговор на тях, ще изпратим пуловерите до техните нови собственици в периода 18.12 - 21.12.2018г., разбира се, предварително ще информираме всеки за пратката му. От теб се иска само да покриеш разходите за доставка, които ще бъдат предварително описани в мейла.