Influencer.bg

Какво е Influence Together?

Всеки от нас може да допринесе за подобряване на средата и доброто общуване между хората. Ние от INFLUENCER.BG вярваме, че инфлуенсърът е човек, който използва позитивно влиянието си, за да въведе положителна промяна сред своята аудитория. Именно с тази идея създадохме проекта Influence Together, чрез който ще подкрепяме различни каузи на наши инфлуенсъри, с които ще целим да даваме добър пример. Следете предстоящи кампании и се свържете с нас, ако имате идеи!

Let's Influence Together!

Izi2Give - забравеното палто в гардероба

Стартирала преди 1 година

Izi2Give e социална инициатива на Изабел и INFLUENCER.BG. В края на миналата година реализирахме първата кампания, с която успяхме да зарадваме много млади хора. Сега е време да дадем начало на новата ни съвместна кампания с Изабел от инициативата #Izi2Give - Забравеното палто в гардероба.

Научи повече

Izi2Give

Стартирала преди 1 година

Izi2Give е кампания между Изабел и INFLUENCER.BG. Кампания, с която искаме да предадем посланието, че инфлуенсърите трябва да бъдат преди всичко вдъхновители за своите последователи, да им дават добър пример. Ето защо социалната активност е изключително важна. С нея си помагаме заедно и влияем положително на хората около нас.

Научи повече
Свържете се с нас
ул. Миджур 12, София, България