3 years ago

100 безплатни консултации за 1 месец

Articles
100 безплатни консултации за 1 месец

В началото на април споделихме с вас намерението ни да започнем провеждането на безплатни онлайн консултации, за да помогнем на бизнеси, агенции и инфлуенсъри в ориентирането в кризата и новото дигитално пространство. 

От началото на тази инициатива проведохме над 100 консултации с бизнеси, инфлуенсъри, организации и ентусиасти. Отделихме средно 40 минути за всеки, а с много продължихме онлайн комуникация след консултациите. Успяхме да срещнем страхотни хора и да осъществим обществено полезни проекти, за които ще ви споделим допълнително. 

Пишем това, за да ви кажем, че въпреки че извънредното положение се отменя, нашите безплатни консултации остават! Защото искаме да бъдем полезни, да дадем know-how, да помогнем на брандовете да се справят с предизвикателствата чрез инструментите на инфлуенсър маркетинга и да спасят своя бизнес и своите хора.

Ние сме тук и продължаваме да бъдем тук! Пишете ни за консултация на hello@influencer.bg 

Надяваме се това да даде пример на всеки да помогне на някого. Ако имате умения, които може да споделите; ако имате бизнес, който е от помощ; ако имате влияние онлайн, което може да използвате - направете го! Нека да бъдем добри хора, на първо място.