Благотворителен базар "Надежда за тати"

Благотворителен базар "Надежда за тати"

За един следобед благотворителният базар “Надежда за тати” успя да събере 2,612 лв. Цялата сума беше дарена за лечението на Кирил Николов в болницата “Oasis of Ho...

Published: 3 years ago

През изминалите няколко седмици работихме върху нещо по-различно, но и по-специално - благотворителния базар “Надежда за тати”. За един следобед, изпълнен с много усмивки и добро настроение, успяхме да съберем 2,612 лв. Цялата сума беше дарена за лечението на Кирил Николов в Мексико.

Сега, след края на събитието, е време да погледнем назад и да си направим равносметка: за това на какво сме способни, когато обединим сили за една кауза.

Как се роди идеята?

През месец април Кирил Николов е диагностициран с меланома (рак на кожата), който се разпространил в черния дроб, стомаха, белите дробове и хранопровода. Двете му дъщери - Савина и Оливия, които познаваме добре от социалните мрежи, организират онлайн кампания, с която да съберат средства за лечението му.

Скоро се ражда идеята и за събитие, което да събере на едно място всички хора, които подкрепят Кирил и неговото семейство и търсят начин да им помогнат. А какво по-подходящо за тази цел от благотворителен базар?

Ние вярваме, че когато има кауза, която си заслужава, трябва да направим всичко възможно за нейното осъществяване - затова с ентусиазъм се включихме в организацията, заедно с Виолета Въртовска.

Благотворителният базар

Базарът се проведе на 28-ми юли в една прекрасна локация -  Кино & Бар “Cabana” 

Със собствен щанд в инициативата се включиха много водещи инфлуенсъри. Продаваха се дрехи, аксесоари, книги, списания и още много съкровища от личните им колекции, а посетителите имаха възможност да се запознаят с някои от любимите си лица, познати от онлайн пространството и да прекарат един приятен следобед заедно.

По време на базара се проведоха  два интересни и полезни workshop-ове - “Oснови на здравословното хранене” с Владимир Нгуйен и “Маската на позитивизма” с Ванеса и Ира.

Какво постигнахме?

За един следобед благотворителният базар “Надежда за тати” успя да събере 2,612 лв. Цялата сума беше дарена за лечението на Кирил Николов в болницата “Oasis of Hope” в Мексико. 

“Надежда за тати” успя да обедини инфлуенсъри, артисти и хора на изкуството в името на една кауза. Благодарим на всички, които взеха участие!