COME & MEET US

COME & MEET US

На 5.12 (сряда) ви каним на COME & MEET US - нетуъркинг събитие по време, на което се запознаваме с нови и интересни хора и си говорим за инфлуенсър маркет...

Cosmos Coworking Camp
Start time : 19:00
Published: 1 year ago

На 5.12 (сряда) ви каним на COME & MEET US - нетуъркинг събитие по време, на което се запознаваме с нови и интересни хора и си говорим за инфлуенсър маркетинг. Партньорите ни от Cosmos Coworking Camp отново отварят вратите си за нас. Заповядайте, за да прекараме една уютна вечер в приятна компания.

По време на събитието ще можете да ни попитате и за съвместната ни кампания с Изабел - Izi2Gve и разбира се да се включите в нея, ако желаете.

#Izi2Give е кампания, с която си помагаме взаимно и влияем положително на хората около нас. Тя дава възможност да подарите пуловера, който не носите, но определено заслужава още един шанс. Повече подробности за кампанията, прочетете тук --> https://bit.ly/2qWV0zZ

А ако искате да се включите по време на събитието - намерете онзи запазен, но позабравен пуловер от гардероба, опаковайте го грижливо и го вземете с вас по време на събитието.

Очакваме ви на 05.12 (сряда) от 19 ч. в кафенето на Cosmos Coworking Camp.