#InfluencerTalks with Stylish Toast

#InfluencerTalks with Stylish Toast

#InfluencerTalks е поредица събития, която ни запознава отблизо с водещите инфлуенсъри в България.

Published: 2 years ago

#InfluencerTalks е поредица събития, която ни запознава отблизо с водещите инфлуенсъри в България.

В четвъртото издание на #InfluencerTalks се срещаме със Stylish Toast - моден блогър с неповторим стил и заразяваща усмивка.

На 27.06 в Cosmos Coworking Camp Ивелина ни запозна отблизо със същността на “професията” инфлуенсър, тайните на блогърството и разкри как една мечта може да се превърне в реалност.

“Инфлуенсърът е човек, който вдъхновява с това, което създава”, твърди Ивелина, чието прозвище Stylish Toast идва от името на първата й статия - Стилен тост.

Първите си стъпки като инфлуенсър, Ивелина прави, докато е в САЩ. Там тя се запознава отблизо с инфлуенсър маркетинга и черпи опит от американския бранш.

Ивелина твърди, че професията инфлуенсър е на пълен работен ден, а създаването на една красива снимка често може да отнеме до 40 минути. Stylish Toast признава, че приятелствата с други блогъри и общите инициативи са приоритет за нея.

Какво сподели Stylish Toast по време на събитието:

  • Не се колебайте да тагвате инфлуенсърите, които харесвате в Instagram - много често те ще ви отговорят и ще оценят това, че се вдъхновявате от тях.
  • Следете популярните хаштагове в Instagram и ги включвайте в публикациите си.
  • 4 принципа, които един инфлуенсър да спазва: обективност; споделяне на личен опит; индивидуалност; искреност, без да се преиграва.
  • Едно от любимите приложения на Ивелина е UNUM - идеален инструмент за Instagram, който съчетава разнообразни функции за планиране и организиране на постове.
  • За редактиране на Instagram Stories, Stylish Toast препоръчва Unfold - удобен инструмент с много възможности.

 

Очаквайте и следващите ни събития #InfluencerTalks и следете Facebook страницата ни INFLUENCER.BG за повече информация и актуални новини, свързани с инфлуенсър маркетинг.