Izi2Give - кампания, която обединява хората и подарявa усмивки

Izi2Give - кампания, която обединява хората и подарявa усмивки

Първата кампания от съвместната ни инициатива с Изабел - Izi2Give официално приключи и е време да направим кратък анализ на това, което успяхме да постигнем заедн...

Published: 1 year ago

Първата кампания от съвместната ни инициатива с Изабел - Izi2Give официално приключи и е време да направим кратък анализ на това, което успяхме да постигнем заедно с вашата подкрепа.

Изабел - слънчево момиче, пълно с позитивизъм и желание да помага на хората около себе си. Както не веднъж вече ви разказахме, точно Изи вдъхнови този проект. Или по-точно нейното спонтанно решение да подари на своите последователи материали за училище и дрехи от личния си гардероб, които вече не носи. Направи го, защото знае, че ще бъдат по-полезни на някой друг. С този жест тя предизвика усмивки, успя да зарадва много младежи и ни вдъхнови да ѝ помогнем тази идея да прерасне в нещо по-голямо. Така заедно създадохме инициативата Izi2Give, чиято първа кампания - “Подари забравения в гардероба пуловер” само за месец успя да постигне невероятни резултати и да покаже колко е лесно да си помагаме взаимно.

В кампанията се включиха десетки хора - блогъри, влогъри, бранд мениджъри, приятели и последователи на INFLUENCER.BG. Те се обединиха заедно с нас и прегърнаха идеята, че е хубаво всеки трябва да си има топъл пуловер. Споделяха със свои приятели и, разбира се, дариха пуловери. Всеки ден в офиса ни пристигаха пратки от всички краища на България. Огромна подкрепа ни оказаха и партньорите ни от Cosmos Coworking Camp, които приемат с отворени обятия всяка наша идея и ни осигуриха пространство за реализирането ѝ. Щастливи сме и че успяхме да вдъхновим един от големите брандове за дрехи, който се включи в кампанията и сме безкрайно благодарни за подкрепата!

А при кого отидоха събраните пуловери? Тях подарихме на последователите на Изабел. Много мили млади хора, които в замяна ни направиха част от своите истории и успяха да ни докоснат истински. Искаме да ви направим съпричастни с малка част от тези истории, за да покажем колко голяма нужда има от подобен тип инициативи и колко много усмивки предизвикахме!

Стартирането на тази инициатива ни доказа нещо, в което винаги сме вярвали - средата, в която живеем има нужда от добри каузи и огромен потенциал за реализирането им, в лицето на всички онези активни хора, които се включват с огромно желание във всяка дейност.

Първата кампания от инициативата Izi2Give се проведе в рамките на 1 месец -  от края на месец ноември до края на месец декември. Време, за което успяхме да постигнем значителни резултати - мотивирахме над 40 приятели и последователи на INFLUENCER.BG да се включат в кампанията, събрахме над 140 пуловера и с тях зарадвахме над 70 младежи за Коледните празници. Всеки получи по 2 топли пуловера, които опаковахме с много желание. Това не е всичко! Повече информация за резултатите, които постигнахме заедно можете да видите в инфографиката:

Тази кампания е само началото на инициативата Izi2Give. Заедно с Изабел ще продължим започнатото, с надеждата то да става все по-голямо и да помагаме на колкото се може повече хора.

Благодарим ви, че с подкрепата си ни помогнахте да реализираме тази кампания!