В основата на нашия бизнес е желанието ни да подкрепяме инфлуенсърите и да им помагаме да постигнат целите си. Разберете как можем да помогнем и на вас!

Репрезентация

Нуждаете се от пълния пакет от услуги - от преговори за партньорство с брандове и изготвяне на графици, до сключване на договори и медийна подкрепа? Можете да имате свой собствен мениджър, който да ви помага по пътя към успеха! Свържете се с нас!

Възможности за кампания

Намирането на перфектното партньорство между инфлуенсър и бранд е това, в което сме най-добри. Присъединявайки се към нашата база данни, вие ще имате възможността да се включите в наша кампания, когато възникне такава, която е подходяща за вашия профил.

PR партньорства

Обичате да получавате PR пратки и да правите ревюта на продукти? Разопаковането на пратки ви е любимо? Уведомете ни и ние ще ви имаме предвид за следващата доставка!

Консултации & обучения

Не сте сигурни как да продължите да развивате своя профил, как да таксувате клиентите си или как да защитите правата си? Имате късмет – нашият екип специализира във всичко, свързано с инфлуенсър маркетинга. Можем да помогнем!

Медийна подкрепа

Ние обичаме нашите медийни партньори, а те обичат да чуват всички новини около нашите инфлуенсъри. Дръжте ни в течение за най-новите си проекти, за да можем да ги разкажем на правилната аудитория!

Имате специално запитване относно нашите услуги?