Искаме да успеете.
И знаем точно как ви помогнем да, за да го постигнете

Ето списък с нашите услуги. Можете да изберете и комбинирате опции, за да създадете най-добрата маркетингова кампания

Запитване

Инфлуенсър маркетинг

Намерете правилните инфлуенсъри и перфектната стратегия за вашата кампания. Изработваме персонализиран план, с който целите ви ще бъдат постигнати, а кампанията ви ще се радва успеха, който заслужава

PR

Получете публикации в основни и независими медии, чрез нашите стратегически PR услуги. Ние ще ви помогнем да увеличите видимостта и репутацията на вашия бранд, както и да изградите силни връзки с вашата целева аудитория.

Дигитален маркетинг

Популяризирайте бранда си в най-подходящите социални медийни платформи с нашите персонализирани стратегии за дигитален маркетинг. Нека заедно засилим влиянието ви в динамичната сфера на дигиталния маркетинг в социалните мрежи.

Организиране на събития

Организирайте топ събития в модерни локации. Създавайте значими връзки. А всичко друго - планиране, координация, логистика, промотиране и още - оставете на нас.

UGC

Генерирайте съдържание за вашия бранд, от потребители за потребители. Използвайте UGC, за да покажете кадри от реалния живот, препоръки и тестване на продукти, с които да повишите доверието към вашата компания

Обучения

Искате ли да знаете повече подробности за създаването на стратегии, откриването на подходящи инфлуенсъри, планирането на кампании, сътрудничеството с брандове и други? Ние сме тук, за да помогнем.

Influencer.bg
Инфлуенсър маркетинг

Инфлуенсър маркетингът е в основата на нашия бизнес. Създадохме тази агенция с вярата, че този маркетингов сектор, макар и нов, скоро ще преобрази цялата индустрия. Не сгрешихме. Днес сферата на инфлуенсър маркетинга е постигнала невиждани досега размери. Инфлуенсър маркетингът присъства в почти всяка рекламна кампания. Сътрудничеството с инфлуенсъри е задължително условие за създаване на успешна и всеобхватна кампания. Нашите клиенти варират от много малки местни брандове до много големи международни компании. Опитът ни непрекъснато се разширява и продължаваме да бъдем лидери в нашата сфера.

Read More
Influencer.bg
PR

Всяка добра кампания се нуждае от подходящо медийно отразяване, за да достигне до повече хора! Работим с най-големите медии в страната, както и с всички малки и независими такива. Нашият опит обхваща всичко - от прессъобщения и интервюта до създаване на сложно медийно съдържание, стратегически медийни партньорства и медийно планиране и медиа купуване. Ние можем да повишим видимостта и ангажираността на вашия бранд, използвайки нашите цялостни медийни стратегии.

Read More
Influencer.bg
Дигитален маркетинг

Искате да достигнете до перфектната демография от хора, които вярват в това, което и вие и имат точните интереси и хобита? Ние знаем как! Можем да ви помогнем да популяризирате бранда си във всяка социална платформа. Ние гарантираме отличен reach, висока ангажираност и перфектен ROI, благодарение на опита и познанията на нашия екип от експерти. Извършваме нашите услуги за дигитален маркетинг в партньорство с Gobox. Те са една от най-известните агенции за дигитален маркетинг в България, които гордо насочват своите стратегически умения върху креативния подход в онлайн комуникацията и създаването на смислено съдържание. Партньорството ни с Gobox продължава повече от 6 години и сме горди да ги наречем част от семейството на Influencer.bg.

Read More
Дигитален маркетинг

Дигитални стратегии & консултации
Дигитален криейтив & дизайн
Създаване на съдържание и рекламни формати
Видео маркетинг
PPC Advertising & мениджмънт
Медийно планиране и закупуване
UX/UI дизайн & прототипиране

Маркетинг в социалните мрежи

Стратегии за социалните мрежи & консултации
Бранд мениджмънт в социалните мрежи
Създаване на съдържание, криейтив & дизайн
Видео маркетинг
Мениджмънт и оптимизация на реклами в социалните мрежи

Influencer.bg
Организиране на събития

Да срещне на живо хората, които го подкрепят, е едно от най-хубавите неща, които могат да се случат на един бранд. Но още по-хубаво е, когато той успее да ги събере на едно място и да им подари една незабравима вечер. Нашият екип може да организира и реализира най-доброто събитие за популяризиране на вашия бранд или услуга. Ние ви предлагаме планиране и координиране на събитието, създаване на списъци и канене на гости, избор на локация, управление на бюджета, различни активации и промотиране на събитието. Просто трябва да ни представите визията си и да ни се доверите

Read More
Influencer.bg
UGC

Създаването на съдържание е в основата на нашите услуги, а генерираното от потребителите съдържание завладява сферата. За щастие, ние работим с едни от най-добрите създатели на UGC в страната и извън нея. Те могат да ви предложат невероятно съдържание за вашия бранд, създадено от потребители за потребители. Ангажиращи видеа с тестване на вашите продукти, дискусии и неподправени интеракции онлайн, истинска обратна връзка и препоръки - нашите създатели на съдържание умеят да правят точните снимки и видеоклипове за социалните мрежи на вашия бранд.

Read More
Influencer.bg
Обучения

За да постигнете най-добрите резултати от инфлуенсър маркетинг кампания, трябва да познавате този тип маркетинг много добре. Детайли при подбора на инфлуенсъри, изграждане на стратегия, важни метрики и методи за ефективна комуникация - това е само част от важните елементи на успешната кампания. Ако те ви убягват, не се притеснявайте. Нашият екип предлага индивидуални и колективни курсове по инфлуенсър маркетинг, за малки и големи групи, онлайн и офлайн. Това е вашият знак да се потопите още по-дълбоко в света на инфлуенсър маркетинга.