Influencer.BG
Influencer.BG
Influencer.BG

Първата инфлуенсър маркетинг агенция в България

Каузата, която вдъхновява и обединява брандовете и инфлуенсърите в среда на доверие, професионализъм и общи цели.

ИНФЛУЕНСЪР МАРКЕТИНГ, КОЙТО ВДЪХНОВЯВА

Открийте подходящите инфлуенсъри, които ще вдъхновят хората да запомнят и използват вашите продукти и услуги. Ние изграждаме маркетинг кампании в колаборация с водещите инфлуенсъри в България, по начин, по който публиката не само ще се запознае с вашия бранд, но и ще го обикне.

База данни от 400+ инфлуенсъри

От всички сфери, интереси и демография

Мрежа от ексклузивни инфлуенсъри

7 от най-големите YouTuber-и в България

Осъществени кампании

250+ успешни кампании с някои от най-големите глобални брандове

Как работим

Създаваме правилната маркетинг кампания за вас в 4 лесни стъпки:

Influencer.BG

Стратегия за кампания

Изграждаме подходяща кампания с инфлуенсъри, използвайки съществуващите параметри на маркетинг кампанията за конкретния продукт или услуга.

Influencer.BG

Правилните инфлуенсъри

Подборът се води по най-подходящите за кампанията измерители - сфера, ангажираност, параметри и статистики на профилите (брой последователи, импресии и др.), характеристики на аудиторията.

Influencer.BG

Управление на кампанията

Работим с инфлуенсърите по доизграждането на методите, комуникацията и каналите, чрез които да се оправи рекламното съобщение.

Influencer.BG

Мониторинг

Изготвяме подробен мониторинг на дейности и финален отчет с резултати от кампанията. Изключително полезен за оценка на продукта чрез мнението на хората и бъдещи решения за развитие.

Последни статии

Какво е engagement rate и как го измерваме?

Полезна метрика за това е степента на ангажираност, или т.н. Engagement Rate. 

Read More

“Причината” - един вдъхновяващ и много емоционален проект

“Причината” - първият художествен роман на Изабел, е вече наличен във всички по-големи книжарници в страната и онлайн. Няколко думи за книгата, автора ѝ и осъществяването на проекта, можете да прочетете в статията.

Read More

100 безплатни консултации за 1 месец

Накратко за безплатните онлайн консултации на Influencer.bg - за какво си говорихме, кой се включи в тях и какво успяхме да постигнем заедно.

Read More

INFLUАNSWER: MY BOX OF BEAUTY

Милена създава своя YouTube канал MyBoxOfBeauty преди няколко години, за да може да споделя страстта си към всичко свързано с женската красота, майчинството и семейния живот. От тогава каналът й набира голяма популярност, а последователите й продължават да следят с интерес приключенията на нея и нейното семейство.

Read More

Какво съдържание да публикуваме по време на карантина?

Какво съдържание е адекватно да се публикува в момента - това е един от най-често задаваните въпроси за създателите на онлайн съдържание в момента. Следните съвети са подходящи както за инфлуенсъри, така и за брандове.

Read More

Помогни на бизнеса си

Как да достигнете до клиенти, как да управлявате вашия онлайн магазин, каналите в социалните мрежи, дигиталната реклама? Искаме да ви помогнем!

Read More

Защо е успешна колаборацията на Дейвид Добрик и SeatGeek?

Къде се крие тайната на успешните инфлуенсър маркетинг кампании? Има много правила и полезни практики, които водят до успех, но винаги можем да почерпим информаци...

Read More

Защо някои социални мрежи се провалят?

Всички познаваме основните социални мрежи - Facebook, Instagram, YouTube, Linkedin. Техният успех е наистина завиден - милиарди хора по света се възползват от тях...

Read More

Да изчистим България заедно | INFLUENCER.BG

Influencer.bg се включва в Националната кампания на BTV Media...

Read More

Най-нехаресваните видеа в YouTube

Докато повечето видеа на платформата поддържат харесванията и нехаресванията си в съотношение 90% (за всеки 9 харесвания има 1 нехаресване), има видеа, при които...

Read More

Благотворителен базар "Надежда за тати"

За един следобед благотворителният базар “Надежда за тати”, който обедини инфлуенсъри, артисти и хора на изкуството, успя да събере 2,612 лв. Цялата сума беше дар...

Read More

Благотворителен базар "Надежда за тати"

За един следобед благотворителният базар “Надежда за тати” успя да събере 2,612 лв. Цялата сума беше дарена за лечението на Кирил Николов в болницата “Oasis of Ho...

Read More

Често задавани въпроси