Водещата агенция за
инфлуенсър маркетинг
в България

Инфлуенсър маркетинг
от истински експерти,
за максимални резултати.

Influencer

Преди много години предусетихме огромния потенциал, който може да предложи инфлуенсър маркетингът, още когато сферата беше непозната и прохождаща в България. Хванахме се ръка за ръка с думата “инфлуенсър” и започнахме да запознаваме брандове и създатели на съдържание с потенциала, който този нов, тогава, маркетинг подход може да разгърне.

Днес, след хиляди успешни партньорства зад гърба си, ние продължаваме да сме водещата агенция за инфлуенсър маркетинг в България. Адаптираме нашия бизнес спрямо така динамичната дигитална среда и не спираме да учим, градим и споделяме успешни практики, работещи стратегии и ползотворни партньорства между инфлуенсъри и брандове.

Нашите инфлуенсъри

Influencer.bg

Remix

Кампания в многобройни социални мрежи

Кампания с Remix, която се проведе в повечето основни социални мрежи: Instagram, YouTube, TikTok и Spotify / Apple Podcasts. Целта на кампанията бе да популяризира повторна употреба на дрехите и знаехме, че инфлуенсърите държат ключа за достигане до правилната аудитория. Заложихме на инфлуенсъри с различен брой последователи, които създадоха разнообразно съдържание. Кампанията включваше всичко - от постове в инстаграм, YouTube и TikTok видеа до сегмент в подкаст епизод. Посланието на кампанията бързо се разпространи, като само за два месеца успя да достигне впечатляващите: reach над 356,000 и импресии над 448,000.

08

Инфлуенсъри

2 months

Продължителност

448,000

Импресии

356,000

Reach

5 min read
May 23rd
InfluAnswer: Валентина Каролева

Срещаме ви с Валентина Каролева - актриса, майка, и създател на съдържание...

5 min read
May 16th
The Influencers Who Do Not Show Their Faces

In the ever-evolving social media platforms, people often gain success than...

5 min read
May 16th
5 Subreddits That Will Make You Laugh

The weirdest and funniest subreddits thrive in the vast universe of Reddit,...