Influencer.BG
Influencer.BG
Influencer.BG

Първата инфлуенсър маркетинг агенция в България

Каузата, която вдъхновява и обединява брандовете и инфлуенсърите в среда на доверие, професионализъм и общи цели.

ИНФЛУЕНСЪР МАРКЕТИНГ, КОЙТО ВДЪХНОВЯВА

Открийте подходящите инфлуенсъри, които ще вдъхновят хората да запомнят и използват вашите продукти и услуги. Ние изграждаме маркетинг кампании в колаборация с водещите инфлуенсъри в България, по начин, по който публиката не само ще се запознае с вашия бранд, но и ще го обикне.

База данни от 400+ инфлуенсъри

От всички сфери, интереси и демография

Мрежа от ексклузивни инфлуенсъри

7 от най-големите YouTuber-и в България

Осъществени кампании

250+ успешни кампании с някои от най-големите глобални брандове

Как работим

Създаваме правилната маркетинг кампания за вас в 4 лесни стъпки:

Influencer.BG

Стратегия за кампания

Изграждаме подходяща кампания с инфлуенсъри, използвайки съществуващите параметри на маркетинг кампанията за конкретния продукт или услуга.

Influencer.BG

Правилните инфлуенсъри

Подборът се води по най-подходящите за кампанията измерители - сфера, ангажираност, параметри и статистики на профилите (брой последователи, импресии и др.), характеристики на аудиторията.

Influencer.BG

Управление на кампанията

Работим с инфлуенсърите по доизграждането на методите, комуникацията и каналите, чрез които да се оправи рекламното съобщение.

Influencer.BG

Мониторинг

Изготвяме подробен мониторинг на дейности и финален отчет с резултати от кампанията. Изключително полезен за оценка на продукта чрез мнението на хората и бъдещи решения за развитие.

Кои са българите с най-много последователи?

Последни статии

InfluAnswer: Боян Тодоров

Едно интервю с Боян Тодоров - популярен ютубър и любимец на младата аудитория. Какво споделя той за ежедневието си на влогър, любимите си социални мрежи, както и за новата си песен "Софийското метро" - вижте в статията.

Read More

Какво е engagement rate и как го измерваме?

Полезна метрика за това е степента на ангажираност, или т.н. Engagement Rate. 

Read More

“Причината” - един вдъхновяващ и много емоционален проект

“Причината” - първият художествен роман на Изабел, е вече наличен във всички по-големи книжарници в страната и онлайн. Няколко думи за книгата, автора ѝ и осъществяването на проекта, можете да прочетете в статията.

Read More

100 безплатни консултации за 1 месец

Накратко за безплатните онлайн консултации на Influencer.bg - за какво си говорихме, кой се включи в тях и какво успяхме да постигнем заедно.

Read More

INFLUАNSWER: MY BOX OF BEAUTY

Милена създава своя YouTube канал MyBoxOfBeauty преди няколко години, за да може да споделя страстта си към всичко свързано с женската красота, майчинството и семейния живот. От тогава каналът й набира голяма популярност, а последователите й продължават да следят с интерес приключенията на нея и нейното семейство.

Read More

Какво съдържание да публикуваме по време на карантина?

Какво съдържание е адекватно да се публикува в момента - това е един от най-често задаваните въпроси за създателите на онлайн съдържание в момента. Следните съвети са подходящи както за инфлуенсъри, така и за брандове.

Read More

Помогни на бизнеса си

Как да достигнете до клиенти, как да управлявате вашия онлайн магазин, каналите в социалните мрежи, дигиталната реклама? Искаме да ви помогнем!

Read More

Защо е успешна колаборацията на Дейвид Добрик и SeatGeek?

Къде се крие тайната на успешните инфлуенсър маркетинг кампании? Има много правила и полезни практики, които водят до успех, но винаги можем да почерпим информаци...

Read More

Защо някои социални мрежи се провалят?

Всички познаваме основните социални мрежи - Facebook, Instagram, YouTube, Linkedin. Техният успех е наистина завиден - милиарди хора по света се възползват от тях...

Read More

Да изчистим България заедно | INFLUENCER.BG

Influencer.bg се включва в Националната кампания на BTV Media...

Read More

Най-нехаресваните видеа в YouTube

Докато повечето видеа на платформата поддържат харесванията и нехаресванията си в съотношение 90% (за всеки 9 харесвания има 1 нехаресване), има видеа, при които...

Read More

Благотворителен базар "Надежда за тати"

За един следобед благотворителният базар “Надежда за тати”, който обедини инфлуенсъри, артисти и хора на изкуството, успя да събере 2,612 лв. Цялата сума беше дар...

Read More

Често задавани въпроси

Проект и главна цел: Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19

Номер на АДПБФП: BG16RFOP002-2.073-18540-C01

Бенефициент: ИНФЛУЕНСЪР БГ ООД

Обща стойност: 10 000.00 лв., от които 8 500.00 лв. е европейско и 1 500.00 лв. национално съфинансиране.

Начало: 25.09.2020 г.
Край: 25.12.2020 г.