Услуги

Обучения

Influencer.bg

Искате ли да знаете повече подробности за създаването на стратегии, откриването на подходящи инфлуенсъри, планирането на кампании, сътрудничеството с брандове и други? Ние сме тук, за да помогнем.

За да постигнете най-добрите резултати от инфлуенсър маркетинг кампания, трябва да познавате този тип маркетинг много добре. Детайли при подбора на инфлуенсъри, изграждане на стратегия, важни метрики и методи за ефективна комуникация - това е само част от важните елементи на успешната кампания. Ако те ви убягват, не се притеснявайте. Нашият екип предлага индивидуални и колективни курсове по инфлуенсър маркетинг, за малки и големи групи, онлайн и офлайн. Това е вашият знак да се потопите още по-дълбоко в света на инфлуенсър маркетинга.

Независимо дали искате да научите своя вътрешен маркетингов екип как да работи с инфлуенсъри, или искате те да са в крак с най-новите тенденции в социалните медии, ние сме насреща! По време на работата ни, често се е налагало да споделяме знанията си за индустрията с други. И постепенно разбрахме, че обичаме да го правим! Имахме възможността да създадем наша онлайн конференция, посветена на инфлуенсър маркетинга, част от проекта F5, както и инфлуенсър маркетинг курс в платформата на Digital Pro. Участвали сме в конференцията Digital4Burgas, както и в майсторски клас на European Digital Experts Association, посещавали сме много лекции и по-малки коучинг сесии. Създаване на стратегии, откриване на инфлуенсъри, планиране на кампании, сътрудничество с брандове и още много - ние имаме опита, както и знанията, и сме готови да ги споделим.

Искате това за вашия бранд?
Свържете се с нас!