Услуги

Инфлуенсър маркетинг

Influencer.bg

Намерете правилните инфлуенсъри и перфектната стратегия за вашата кампания. Изработваме персонализиран план, с който целите ви ще бъдат постигнати, а кампанията ви ще се радва успеха, който заслужава

Инфлуенсър маркетингът е в основата на нашия бизнес. Създадохме тази агенция с вярата, че този маркетингов сектор, макар и нов, скоро ще преобрази цялата индустрия. Не сгрешихме. Днес сферата на инфлуенсър маркетинга е постигнала невиждани досега размери. Инфлуенсър маркетингът присъства в почти всяка рекламна кампания. Сътрудничеството с инфлуенсъри е задължително условие за създаване на успешна и всеобхватна кампания. Нашите клиенти варират от много малки местни брандове до много големи международни компании. Опитът ни непрекъснато се разширява и продължаваме да бъдем лидери в нашата сфера.

Портфолиото ни се състои от повече от 1000 макро-, микро- и нано- инфлуенсъри и известни личности. Работим с различни типове създатели на съдържание, което ни позволява да градим перфектни кампании с различни цели - разпознаване на бранда, висока ангажираност, голям обхват и други. За вас можем да изградим инфлуенсър маркетинг кампания от нулата, като това включва creative, стратегия, подбор на инфлуенсъри и изпълнение на кампанията. Можем да се включим и по средата на вашата кампания, в момента, когато имате нужда от нас. Ние работим със статистики и KPI, а планирането е нашият най-добър приятел!

Искате това за вашия бранд?
Свържете се с нас!