Услуги

PR

Influencer.bg

Получете публикации в основни и независими медии, чрез нашите стратегически PR услуги. Ние ще ви помогнем да увеличите видимостта и репутацията на вашия бранд, както и да изградите силни връзки с вашата целева аудитория.

Всяка добра кампания се нуждае от подходящо медийно отразяване, за да достигне до повече хора! Работим с най-големите медии в страната, както и с всички малки и независими такива. Нашият опит обхваща всичко - от прессъобщения и интервюта до създаване на сложно медийно съдържание, стратегически медийни партньорства и медийно планиране и медиа купуване. Ние можем да повишим видимостта и ангажираността на вашия бранд, използвайки нашите цялостни медийни стратегии.

Стремим се да позиционираме компанията ви като лидер във вашата индустрия, насърчавайки доверието и лоялността сред аудиторията ви. Нашият екип познава в детайли напрекъсно развиващата се медийна сфера, предвижда водещите тенденции и може да гарантира, че кампанията ви ще получи вниманието, което заслужава. Нашият подход интегрира традиционни маркетингови стратегии със съвременен дигитален и инфлуенсър маркетинг, създавайки истински печеливша комбинация. Използвайки традиционни методи като печат, телевизия и онлайн медии, както и дигитални методи като социалните мрежи и платформите на инфлуенсърите, ние изработваме всеобхватни кампании, които достигат до вашата аудитория, където и да се намира тя. Използвайки всички популярни начини за привличане на вниманието на обществеността, ние можем да открием вашите клиенти - без значение колко широка или нишова е целевата ви аудитория.

Искате това за вашия бранд?
Свържете се с нас!