Услуги

UGC

Influencer.bg

Генерирайте съдържание за вашия бранд, от потребители за потребители. Използвайте UGC, за да покажете кадри от реалния живот, препоръки и тестване на продукти, с които да повишите доверието към вашата компания

Създаването на съдържание е в основата на нашите услуги, а генерираното от потребителите съдържание завладява сферата. За щастие, ние работим с едни от най-добрите създатели на UGC в страната и извън нея. Те могат да ви предложат невероятно съдържание за вашия бранд, създадено от потребители за потребители. Ангажиращи видеа с тестване на вашите продукти, дискусии и неподправени интеракции онлайн, истинска обратна връзка и препоръки - нашите създатели на съдържание умеят да правят точните снимки и видеоклипове за социалните мрежи на вашия бранд.

С нашия експертен опит можем да ви помогнем да изградите нужните стратегии и да реализирате успешни UGC кампании, които резонират с вашата целева аудитория, предават точните послания и засилват присъствието на вашия бранд в социалните медии. А защо не комбинирате UGC с други услуги, които предлагаме - работи перфектно в комбинация с инфлуенсър маркетинг и дигитален маркетинг, както и с кампании в традиционните медии. Позволете на клиентите си да научат за вашия бранд по начина, по който предпочитат, като им предоставите съдържание, което наистина им харесва. UGC съдържанието може да ви донесе повече автентичност, по-високи нива на ангажираност, разнообразни гледни точки и да създаде истински ангажирана общност около вашия бранд. Това е чудесна възможност да вдигнете нивото на вашите социални мрежи - не я пропускайте!

Искате това за вашия бранд?
Свържете се с нас!